Sessió de treball 3: Algunes idees per intercalar en el vostre vídeo

Tant al començament com al final de l’àudiovisual cal posar-hi algun rètol: Al començament hi ha d’haver com a mínim el títol de l’àudiovisual i al final hi hauria d’haver una frase de comiat. Entre mig, també hi pot haver text (una frase vostre, una poesia, una frase cèlebre…).

Per això us demano que, cadascú de vosaltres faci una imatge amb text i m’expliqui en el fitxer nomequip_guiotreball del google quina idea heu utilitzat per fer la imatge i quins motius us han portat a triar aquest text.

Us deixo a continuació dues idees que us poden ajudar a trobar-ne d’altres:

a) Una imatge, en aquest cas del Pep Guardiola, amb unes quantes frases seves. Vosaltres podríeu aprofitar alguna foto de les que teniu i posar-hi alguns versos o frases motivadores per a tots

b) L’altra idea que us suggereixo és fer aparèixer el nom dels companys de 4t i/o dels professors, juntament amb les activitats més rellevants que heu fet aquests quatre cursos i acabar-ho amb un desig. Ja veureu que l’exemple que us poso els noms es repeteixen, però que no ha de ser així (jo ho he fet perquè així no havia d’inventar-me tants noms…)

[flickr  video=4678630797]

Espero que us agradin i que, SOBRETOT, ho milloreu !

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s